Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,5
Comfort
8,1
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,0
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
8,4

Beoordelingen

    Maurice
    nl

    Beoordelingsscore

    7,0
    15 mei 2018

    Value for money.

    De inrichting en voorzieningen hadden wat moderner mogen zijn. Sommige zaken maakten een wat versleten indruk.
    Kamer was oke. Ietwat verouderd maar wel sfeervol. Vriendelijke medewerkers
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    11 mei 2018

    sfeervol hotel (beetje "Engels" aandoend), mooie stadje en prachtige regio

    wifi werkte niet op kamer, sanitair verouderd en er hing een onaangename geur in badkamer, niet echt goed schoon
    Vriendelijk personeel, sfeervol gebouw
    Yvonne
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    24 augustus 2017

    Super, ik ga nog eens terug!

    Mij viel niets tegen. Ik was er met mijn kinderen van 19 en 13. Kijk naar de foto's en de omschrijving en leg je lat qua verwachtingen niet te hoog, kan het nooit tegenvallen en kun je heerlijk genieten van Toscane, de Toscaanse mensen, het heerlijke eten en het ongecompliceerde.
    Het ontbijt was lekker en gezellig. Dat er een zwembad bij zit is erg fijn. Eigenaar is een prima vent. De plek is niet geschikt voor minder validen en ouderen. Maar voor een ieder ander, perfecte locatie. Winkelcentrum, stadshart, allemaal op loopafstand van 10 minuten. Oroscopo is klassiek ingericht, maar daardoor authentiek en gezellig. Ik ga zeker nog eens terug.
    Coen
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    6 juli 2017

    Matige albergo.

    Zeer donkere kamers. Onvoldoende verlichting. Wat bedompt. Geen airco, alleen een ventilator. Zwembad niet zo goed onderhouden.
    Het ontbijt en het ernaast gelegen restaurant waren goed.
    Anja van der Vleuten
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    16 juni 2017

    Verrassend mooi hotel in een buitenwijk vlak bij een prachtig stadje.

    Het personeel lijkt het niet leuk te vinden. Correct en verder geen contact.
    De stijl van het huis met de mooie spulletjes
    Gerard
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 augustus 2016

    Goede stop-over.

    Aandacht voor (oudere) gasten. Trap op met bagage, geen hulp.
    Rustige ligging. Leuk "buur"-restaurant.
    Catherine
    ie

    Beoordelingsscore

    8,3
    7 juni 2018

    Good value and comfortable place to stay for a visit to Sansepolcro.

    The wifi connection was weak in the room, though we got a good signal near the lobby.
    The hotel occupies a characterful old house on the edge of Sansepolcro with interesting furnishings. It was within walking distance of the town centre, though also easy to drive and find parking when sightseeting. The owners were friendly and helpful and the room was comfortable.
    Thomas Hilchie
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    21 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Randall
    us

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 mei 2018

    Great old hotel

    Bit of a walk to old town
    Great hotel, big bathroom, comfy beds, great breakfast.
    Nico Plat
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 april 2018

    Nice but with a few flaws

    Check-in was difficult because there was nobody there when we arrived. The advertised swimming pool cannot be used since it has not been cleaned for a while. Also, it is a bit out of town (15 minute walk to the center) although we did not think that was a big problem.
    This is a hotel "with character": we enjoyed that very much. Friendly owner, helpful staff. Comfortable beds, big room. Good breakfast. Quiet place. Great supermarket nearby.
    George
    ca

    Beoordelingsscore

    8,3
    23 oktober 2017
    Restaurant next door, on street parking in front of hotel, good sized room.
    Eva
    se

    Beoordelingsscore

    10
    20 augustus 2017
    A Place with atmosphere!
    John
    us

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Simion1983
    ro

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 juni 2017

    Everything OK

    Everything OK, thank you!
    si

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 mei 2017

    Lovely liberty-style location with very kind hosts..

    The room could do with some extra lighting and a desk and a chair would come useful - it is almost impossible to read or write with the dim lights.
    The location is close to the old centre - a 15 min walk, parking was available and free. The hotel has a beautiful liberty-style atmosphere. Our room was spacious and comfortable and breakfast was very nice. The host is helpful and very friendly.
    Paul
    au

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 april 2017

    An experience not to be repeated

    While our bed was made up on day 2 the trash was not emptied, the plastic cups for water from the night before and so crushed on the base they couldn't stand on their own and were replaced by the same. Our towels were not replaced and the heating was non existent. The breakfast was very limited and did not cater for those who desired a healthier and less calorific diet. The host however was very informative on local attractions, but we felt that not being Italian meant we were not accorded the same attention as the locals.
    Parking out front!
    Mark
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 november 2016
    Pizzeria is next door - after walking to Sansepolcro all day we were too tired to go inside the wall!
    Duncan
    gb

    Beoordelingsscore

    3,8
    5 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tihomir
    si

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    William
    it

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 juli 2016

    Everything good, will return

    Nothing
    Great location, free car parking right outside. Comfortable beds, well decorated room, and bathroom.
Beoordelingen worden geladen