Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,6
Comfort
8,1
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,1
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,3

Beoordelingen

    Maaike
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    13 augustus 2018

    Mooi authentiek gebouw met vriendelijke mensen

    Prijs was wat aan de hoge kant voor wat je kreeg
    Het zwembad
    Rita en dirk
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 augustus 2018

    Heerlijk geslapen gegeten bij restaurant naast hotel

    Ontbijt was heerlijk
    Maurice
    nl

    Beoordelingsscore

    7,0
    15 mei 2018

    Value for money.

    De inrichting en voorzieningen hadden wat moderner mogen zijn. Sommige zaken maakten een wat versleten indruk.
    Kamer was oke. Ietwat verouderd maar wel sfeervol. Vriendelijke medewerkers
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    11 mei 2018

    sfeervol hotel (beetje "Engels" aandoend), mooie stadje en prachtige regio

    wifi werkte niet op kamer, sanitair verouderd en er hing een onaangename geur in badkamer, niet echt goed schoon
    Vriendelijk personeel, sfeervol gebouw
    Yvonne
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    24 augustus 2017

    Super, ik ga nog eens terug!

    Mij viel niets tegen. Ik was er met mijn kinderen van 19 en 13. Kijk naar de foto's en de omschrijving en leg je lat qua verwachtingen niet te hoog, kan het nooit tegenvallen en kun je heerlijk genieten van Toscane, de Toscaanse mensen, het heerlijke eten en het ongecompliceerde.
    Het ontbijt was lekker en gezellig. Dat er een zwembad bij zit is erg fijn. Eigenaar is een prima vent. De plek is niet geschikt voor minder validen en ouderen. Maar voor een ieder ander, perfecte locatie. Winkelcentrum, stadshart, allemaal op loopafstand van 10 minuten. Oroscopo is klassiek ingericht, maar daardoor authentiek en gezellig. Ik ga zeker nog eens terug.
    Coen
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    6 juli 2017

    Matige albergo.

    Zeer donkere kamers. Onvoldoende verlichting. Wat bedompt. Geen airco, alleen een ventilator. Zwembad niet zo goed onderhouden.
    Het ontbijt en het ernaast gelegen restaurant waren goed.
    Tessa
    fi

    Beoordelingsscore

    6,2
    16 september 2018

    Nice and cozy!

    Eva
    se

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Eva
    se

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Loraine
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    1 september 2018

    Lovely, comfortable stay.

    No tea coffee making facilities in room
    Lovely rustic decor. Charming and interesting artefacts.
    de

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 augustus 2018

    Not expected stay

    The place is really negletted and old fashioned. Few courtesy items in the room. No mini bar in the room.
    We took this place because we had the Francisco's way pilgrimage to Assisi and we had an expected route change. This place has a nice pool area with quite clean water. The Breakfast was nice and staff was really kind. Very Good value for money.
    Antonio
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 augustus 2018
    the cosy set up in an old house. the small gardens and the quiet location. 10 min or less from sansepolcro ed anghiari. the swimming pool was a small surprise as well.
    Jan
    cz

    Beoordelingsscore

    7,9
    23 juli 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Brian
    it

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 juli 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hefner
    fi

    Beoordelingsscore

    7,5
    25 juni 2018

    Friendly stuff but room needs air condition

    No air conditioning and room in 3th floor. It was so hot!! Breakfast was not that good, only sweet stuff.
    Nice hotel near the city centre. Staff was really friendly. Amazing swimming pool!
    Catherine
    ie

    Beoordelingsscore

    8,3
    7 juni 2018

    Good value and comfortable place to stay for a visit to Sansepolcro.

    The wifi connection was weak in the room, though we got a good signal near the lobby.
    The hotel occupies a characterful old house on the edge of Sansepolcro with interesting furnishings. It was within walking distance of the town centre, though also easy to drive and find parking when sightseeting. The owners were friendly and helpful and the room was comfortable.
    Thomas Hilchie
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    21 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Randall
    us

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 mei 2018

    Great old hotel

    Bit of a walk to old town
    Great hotel, big bathroom, comfy beds, great breakfast.
    Nico Plat
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 april 2018

    Nice but with a few flaws

    Check-in was difficult because there was nobody there when we arrived. The advertised swimming pool cannot be used since it has not been cleaned for a while. Also, it is a bit out of town (15 minute walk to the center) although we did not think that was a big problem.
    This is a hotel "with character": we enjoyed that very much. Friendly owner, helpful staff. Comfortable beds, big room. Good breakfast. Quiet place. Great supermarket nearby.
    George
    ca

    Beoordelingsscore

    8,3
    23 oktober 2017
    Restaurant next door, on street parking in front of hotel, good sized room.
Beoordelingen worden geladen